Palandöken Tekederesi Köyü

Palandöken Tekederesi Köyü

Tekederesi Köyü haberleri, Palandöken Tekederesi köyü güncel son dakika gelişmeleri, Tekederesi köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Tekederesi köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Palandöken Tekederesi Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Tekederesi Köyü son dakika gelişmeleri, Tekederesi Köyü ne özgü yemekler, Palandöken Tekederesi Köyü nün tarihi, Tekederesi Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Tekederesi Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Tekederesi Köyü, Erzurum ilinin Palandöken ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Tekederesi Köyü Resimleri ve Tekederesi Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Palandöken Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Palandöken Erzurum Arası Kaç Km? Palandöken Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Palandöken Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Palandöken Tekederesi Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Palandöken Doğumlu Ünlüler Kimler?

Tekederesi, Erzurum ilinin Palandöken ilçesine bağlı bir mahalledir.Erzurum merkezine 8 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte mahallenin tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.