Pasinler Acı Köyü

Pasinler Acı Köyü

Acı Köyü haberleri, Pasinler Acı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Acı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Acı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Pasinler Acı Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Acı Köyü son dakika gelişmeleri, Acı Köyü ne özgü yemekler, Pasinler Acı Köyü nün tarihi, Acı Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Acı Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Acı Köyü, Erzurum ilinin Pasinler ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Acı Köyü Resimleri ve Acı Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Pasinler Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Pasinler Erzurum Arası Kaç Km? Pasinler Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Pasinler Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Pasinler Acı Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Pasinler Doğumlu Ünlüler Kimler?

Acı, Erzurum ilinin Pasinler ilçesine bağlı bir mahalledir.Osmanlı döneminde bu köy, Ermeni nüfusunun çoğunlukta olduğu bir köydü.Erzurum iline 39 km, Pasinler ilçesine 22 km uzaklıktadır.
Köy, Karasal iklimin etki alanındadır.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Mahallede, ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır. Mahallede kanalizasyon şebekesi bulunur. PTT şubesi ve PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi vardır. Ayrıca, köye ulaşımı sağlayan yol asfalttır. Mahallede elektrik ve sabit telefon kullanılmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.