Pasinler Yastıktepe Köyü

Pasinler Yastıktepe Köyü

Yastıktepe Köyü haberleri, Pasinler Yastıktepe köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yastıktepe köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Yastıktepe köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Pasinler Yastıktepe Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yastıktepe Köyü son dakika gelişmeleri, Yastıktepe Köyü ne özgü yemekler, Pasinler Yastıktepe Köyü nün tarihi, Yastıktepe Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yastıktepe Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yastıktepe Köyü, Erzurum ilinin Pasinler ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yastıktepe Köyü Resimleri ve Yastıktepe Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Pasinler Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Pasinler Erzurum Arası Kaç Km? Pasinler Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Pasinler Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Pasinler Yastıktepe Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Pasinler Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yastıktepe, Erzurum ilinin Pasinler ilçesine bağlı bir mahalledir.Mahallenin eski ismi Ketvandır.Erzurum iline 46 km, Pasinler ilçesine 9 km uzaklıktadır.Doğusunda Uzunark Köyü Batısında Otlukkapı köyleri ile komşudur.
Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir. Mahallenin ortasından Aras nehrinin bir kolu geçmektedir.
Mahallede içme suyu bulunmaktadır. Mahallenin yolu asfaltlanmıştır. Mahallede sabit telefon problemi yıllar önce çözüme kavuşmuştur. Ayrıca GSM ile ilgili problemler de çözüme kavuşmuştur. Mahallenin bir adet camisi mevcuttur.
Mahallede 60 hane mevcuttur.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.