Pazarcık Kadıncık Köyü

Pazarcık Kadıncık Köyü

Kadıncık Köyü Haberleri, Pazarcık Kadıncık Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Kadıncık Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Kahramanmaraş Köyleri Arasında Yer Alan Kadıncık Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Pazarcık Kadıncık köyü düğünleri, gelenek Kadıncık ve görenekleri, düğün videoları, Kadıncık köyü son dakika gelişmeleri, Kadıncık köyüne özgü yemekler, Pazarcık Kadıncık köyünün tarihi, Kadıncık köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kadıncık köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kadıncık Kahramanmaraş ilinin Pazarcık ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kadıncık Köyü Resimleri ve Kadıncık köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Pazarcık Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Pazarcık Kahramanmaraş Arası Kaç Km? Pazarcık Hava Durumu? Kahramanmaraş Köyleri ve Pazarcık Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kahramanmaraşlı iseniz Kahramanmaraş Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kahramanmaraşlı Ünlüler arasında Pazarcık Kadıncık Köyünde doğan biri var mı? Pazarcık Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kadıncık , Kahramanmaraş ilinin Pazarcık ilçesine bağlı bir mahalledir.

Türk kültür ve gelenekleri yaşatılmaktadır.Kahramanmaraş iline 25 km, Pazarcık ilçesine 20 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım dayalıdır. Tarımda pamuk, pancar ve tahıl yetiştirilmektedir.Mahallede Kadıncık ilköğretim okulu isminde bir ilköğretim okulu ve bir camii bulunmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.