Pazaryolu Karataş Köyü

Pazaryolu Karataş Köyü

Karataş Köyü haberleri, Pazaryolu Karataş köyü güncel son dakika gelişmeleri, Karataş köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Karataş köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Pazaryolu Karataş Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Karataş Köyü son dakika gelişmeleri, Karataş Köyü ne özgü yemekler, Pazaryolu Karataş Köyü nün tarihi, Karataş Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Karataş Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Karataş Köyü, Erzurum ilinin Pazaryolu ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Karataş Köyü Resimleri ve Karataş Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Pazaryolu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Pazaryolu Erzurum Arası Kaç Km? Pazaryolu Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Pazaryolu Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Pazaryolu Karataş Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Pazaryolu Doğumlu Ünlüler Kimler?

Karataş, Erzurum ilinin Pazaryolu ilçesine bağlı bir mahalledir.

Erzurum iline 143 km, Pazaryolu ilçesine 21 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi yoktur ancak kanalizasyon şebekesi vardır. Sağlık ocağı vardır ancak sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.