Pazaryolu Şehitlik Köyü

Pazaryolu Şehitlik Köyü

Şehitlik Köyü haberleri, Pazaryolu Şehitlik köyü güncel son dakika gelişmeleri, Şehitlik köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Şehitlik köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Pazaryolu Şehitlik Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Şehitlik Köyü son dakika gelişmeleri, Şehitlik Köyü ne özgü yemekler, Pazaryolu Şehitlik Köyü nün tarihi, Şehitlik Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Şehitlik Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Şehitlik Köyü, Erzurum ilinin Pazaryolu ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Şehitlik Köyü Resimleri ve Şehitlik Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Pazaryolu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Pazaryolu Erzurum Arası Kaç Km? Pazaryolu Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Pazaryolu Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Pazaryolu Şehitlik Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Pazaryolu Doğumlu Ünlüler Kimler?

Şehitlik, Erzurum ilinin Pazaryolu ilçesine bağlı bir mahalledir.Erzurum iline 139 km, Pazaryolu ilçesine 17 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Mahallenin hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol stabilize olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.