Salıpazarı Dikencik Köyü

Salıpazarı Dikencik Köyü

Salıpazarı Dikencik Köyü haberleri,Dikencik köyü güncel son dakika gelişmeleri,Dikencik köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler,Samsun Köyleri Arasında yer alan Dikencik köyünde vefat edenler,Dikencik eski adı haberimizde.

Salıpazarı  Dikencik köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Dikencik köyü son dakika gelişmeleri, Dikencik köyüne özgü yemekler, Salıpazarı  Dikencik köyünün tarihi, Dikencik köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Dikencik köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Salıpazarı  , Samsun ilinin İlkadım ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız  Dikencik Köyü Resimleri ve  Dikencik köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Salıpazarı  Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Salıpazarı   Samsun Arası Kaç Km? Salıpazarı Hava Durumu? Samsun Köyleri ve Salıpazarı  Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizde ki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Samsun'lu  iseniz Samsun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Samsun Ünlüler arasında  Salıpazarı  Dikencik Köyünde doğan biri var mı? Salıpazarı   Doğumlu Ünlüler Kimler?

DİKENCİK KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Dikencik  , Samsun ilinin Salıpazarı  ilçesine bağlı bir mahalledirMahallenin adı musa celik ailelerinden gelmektedir.samsun salıpazarı ilçesinin dikencik mahallesi düz bir arazıye sahip bir köy olup bu arazi ilerde terme ilçesi ile birleşmekte.köylünün geçim kaynagı çeltik,mısır,fındık' dır.Mahallenin iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Mahallede, ilköğretim okulu vardır.Mahallede eğitim sürmektedir.İlçede okuyan öğrenciler için servis vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi var ancak kanalizasyon şebekesi yo PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yolun yarısı asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum