Sapanca Memnuniye Köyü

Sapanca Memnuniye Köyü

Memnuniye Köyü haberleri, Sapanca Memnuniye köyü güncel son dakika gelişmeleri, Memnuniye köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sakarya Köyleri Arasında yer alan Memnuniye köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Sapanca Memnuniye köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Memnuniye köyü son dakika gelişmeleri, Memnuniye köyüne özgü yemekler, Sapanca Memnuniye köyünün tarihi, Memnuniye köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Memnuniye köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Memnuniye , Sakarya ilinin Sapanca ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Memnuniye köyü resimleri ve Memnuniye köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sapanca Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Sapanca Sakarya Arası Kaç Km? Sapanca Hava Durumu? Sapanca Köyleri ve Sakarya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sakaryalı iseniz Sakarya Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sakaryalı Ünlüler arasında Sapanca Memnuniye Köyünde doğan biri var mı? Sapanca Doğumlu Ünlüler Kimler?

Memnuniye , Sakarya ilinin Sapanca ilçesine bağlı bir mahalle. 

Köy 1800 de batum Savaşı'ndan göç etmek zorunda kalan bir millet köyün tamamı laz kökenli olup burasi tam bir doğa harikası bir yer köy Sapanca 6 kilometre sakaryaya 20 kilometre olmaktadır şuan köy muhtarı Mahmut kılıç olmaktadır. Kaynak: Mahmut kılıç (2021 köy muhtarı)

Sakarya il merkezine 22, Sapanca ilçesine 5 km uzaklıktadır.

Mahallede, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.