Şaziye İvegin kimdir ve kaç yaşında? Survivor Şaziye neden diskalifiye oldu?

Şaziye İvegin kimdir ve kaç yaşında? Survivor Şaziye neden diskalifiye oldu?

Survivor’dan diskalifiye edilen Şaziye İvegin kimdir ve kaç yaşında? Survivor Şaziye neden diskalifiye oldu?

2020 Survivor'da Ünlüler kadrosunda yer alan eski milli basketbolcu Şaziye İvegin Üner diskalifiye oldu. TV8’de dün gece tarihi anlar yaşanırken izleyiciler “Survivor'dan diskalifiye edilen Şaziye İvegin kimdir ve kaç yaşında?” sorusunu araştırmaya başladı. Peki Survivor'dan diskalifiye edilen Şaziye İvegin kimdir ve kaç yaşında? Survivor Şaziye neden diskalifiye oldu? İşte detaylar…

SURVİVOR ŞAZİYE NEDEN DİSKALİFİYE OLDU?

Şaziye İvegin Üner, Survivor’da ilk eleme konseyinde Ünlüler takımından diskalifiye olan isim oldu. Şaziye İvegin Üner dizinde yaşadığı sakatlık nedeniyle Survivor’dan elenirken bir sonraki sene Survivor’a katılacağını açıkladı.

SURVİVOR’DAN DİSKALİFİYE EDİLEN ŞAZİYE İVEGİN KİMDİR VE KAÇ YAŞINDA?

Şaziye İvegin Üner, 8 Şubat 1982 yılında Adana’da doğmuştur. Türk milli kadın basketbolcudur. Kısa forvet pozisyonunda görev almaktadır.

Eski bir basketbolcunun kızı olan Şaziye, 7. sınıfta iki kız kardeşi ile birlikte basketbola başladı. Üç kız kardeş Adana kulübü BOTAŞ’ta 2 kez Türkiye Genç Kızlar Basketbol Şampiyonası’nda şampiyon oldular. 22 yaşında takımının kaptanlığını üstlenerek ülkedeki en genç kaptan olan kadın basketbolcu oldu. Botaşspor’da geçirdiği 10 başarılı yılın ardından, 7 Mayıs 2004’te Fenerbahçe‘ye transfer oldu.

2007-08 sezonu için Montigarda Basket ile anlaştı ve bir sezonu burada geçirdi. Ertesi sezon tekrar KBL’ye döndü ve bu kez Beşiktaş Cola Turka ile sözleşme imzaladı. Daha sonra Rus temsilcisi Spartak Moskova’ya transfer oldu. Bir süre burada oynadıktan sonra tekrar Türkiye’ye döndü ve bu kez Galatasaray ile anlaştı. 2009-10 sezonunda Mersin BŞB ile sözleşme imzaladı ve bir sezonu burada geçirdi. Ardından ertesi sezon eski takımı Fenerbahçe’ye transfer oldu. 2011-12 sezonu başında ses getiren bir transfere imza atarak Galatasaray Medical Park ile anlaştı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.