Survivor'dan iki yarışmacı diskalifiye edildi

Survivor'dan iki yarışmacı diskalifiye edildi

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Nefes kesen anların yaşandığı yarışmada Ünlüler ve Gönüllüler takımından birer yarışmacı diskalifiye oldu.

Konseyde konuşma yapan Acun Ilıcalı, yarışmaya sonradan katılan Erman Altıkardeş'in Survivor'a adapte olamadığını ifade ederek, "Arkadaşlarla toplantı yaptık. Erman'ın Survivor'a adapte olamadığını ve Survivor'a devam edebilecek durumda olmadığını kararlaştırdık. Erman bundan sonra Survivor'a devam etmeyecek" dedi.

Survivor'da erzak oyunundaki galibiyet sonrasında Yasin'e laf atan Erman tartışma çıkarmıştı. Erman'ın oyunun ardından Yasin'e söylediği "Ben çok Yasin okudum ama ölülerin arkasından" sözleri Yasin'i çileden çıkarmıştı. Yasin'e meydan okuyan Erman'ın "Sende bana saldıracak yürek var mı? Varsa gel saldır" şeklindeki sözleri üzerine ikili arasında bir tartışma yaşanmıştı.

Gönüllüler takımının yarışmacısı Fatma hakkında konuşan Ilıcalı, sözlerine şöyle devam etti: "Fatma'nın ayağındaki rahatsızlığın tahminimizden daha büyük boyutta olduğunu gördük. Doktorumuz Metin Kuş'un raporu doğrultusunda, Fatma'nın Survivor'a devam edemeyeceğini açıklamak zorundayız. Fatma yarışmaya devam edemeyecek. Yarın adaya gelip sizinle vedalaşacak."

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.