Survivor'da kim elendi? Ünlüler takımında bir veda daha!

Survivor'da kim elendi? Ünlüler takımında bir veda daha!

Survivor'da kim elendi? Ünlüler takımında bir veda daha! İşte Survivor 2020'den elenen yarışmacı.

Survivor 2020 bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımından bir kişi yarışmaya veda etti. Peki Survivor'da kim elendi? İrem mi, Sercan mı yoksa Derya mı Survivor'dan elendi? İşte Survivor son bölümde yaşananlar ve elenen yarışmacı.

Survivor'ın 3 Mart Salı ekrana gelen 12. bölümünde ada konseyinde bir isim yarışmaya veda etti. Survivor'ın 3. haftasında dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı ada konseyinde oylamaya gitmiş ve ilk eleme adayı Derya olmuştu. Sms oylaması sonrasında ise ünlüler takımında en yüksek oyu alan iki yarışmacı, elemeye kalan diğer iki ismi de belirledi.

Survivor'da ünlüler takımındaki ada konseyinde ilk eleme adayı Derya oldu. Survivor'da bu hafta en yüksek oyu alan iki isim Barış ve Ersin oldu. Ersin ikinci eleme adayı olarak İrem'in ismini söyledi. Barış ise Sercan'ı üçüncü eleme adayı yaptı.

Survivor 2020'de yapılan sms oylamasının sonuçlarına göre elenen isim belli oldu. Eleme adayları olan Derya, İrem ve Sercan arasında en az oyu alan yarışmacı olan , Survivor 2020'de ünlüler takımından elenen isim ise Derya Can oldu.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.