Sefirin Kızı 3. Bölüm Fragmanı İzle

Sefirin Kızı 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünde neler olacak? Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünü pazartesi akşamları Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Sefirin Kızı , yeni bölümleriyle pazartesi akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Star Tv'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisi 3. Bölüm yeni fragman izle…

Sefirin Kızı 2. Bölümde; Nare, kızını Sancar’dan geri alabilecek mi?

Nare kızı için çıktığı uçurumdan yine kızı için iner. İnerken, nişan yüzükleri olan deniz kabuğunu ve senelerdir sakladığı kırmızı kuşağı Sancar’ın ayaklarının dibine bırakır. Nare’nin destanla da, Sancar’la da işi bitmiştir.

Öldürdüğünü sandığı adamın yaşadığını ve hapse girmeyeceğini öğrenen Nare’nin artık tek amacı vardır. Kızını Sancar’dan geri alacak ve Sefirin kızıyla Yarıcının oğluna cehennem olan bu toprakları, kızına memleket yapacaktır.

Ama elbette Sancar kızını vermez, Nare meleğini göremez bile. Artık ne destan vardır ne yalan; yaman bir savaştır davulları vurulan.

Ne var ki, onlara kör noktalarından saldıracaktır asıl düşman.

Sefirin Kızı Dizisi Konusu | Genel Hikaye

Sefirin Kızı Nare, İzlanda’da doğmuş; Oslo’da, Tokyo’da, Cape Town’da Yeni Delhi’de Ottowa’da büyümüş bir dünya vatandaşı. İlk aşkı Sancar’ı hala çok seven Nare, bu aşk ayrılıkla sonuçlanınca acısını hep içinde taşımış. Sadece kızı için yaşayan Nare’nin güçlü kişiliği başarılı oyuncuyu çok etkilemiş. Başarılı oyuncu Nare’yi şu sözlerle anlatıyor: “Nare, savaşçı; çok güçlü ve kararlı, çok akıllı. Aklına koyduğunu yapan, mücadeleyi seven, asla pes etmeyen bir karakter. Toplum baskısının umudunu yok etmesine izin vermemeye çalışıyor.

Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Sefirin Kızı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Sefirin Kızı dizisi yeni bölümleriyle pazartesi akşamları 20:00 de Star Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar