Şenkaya Özyurt Köyü

Şenkaya Özyurt Köyü

Özyurt Köyü haberleri, Şenkaya Özyurt köyü güncel son dakika gelişmeleri, Özyurt köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Özyurt köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Şenkaya Özyurt Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Özyurt Köyü son dakika gelişmeleri, Özyurt Köyü ne özgü yemekler, Şenkaya Özyurt Köyü nün tarihi, Özyurt Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Özyurt Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Özyurt Köyü, Erzurum ilinin Şenkaya ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Özyurt Köyü Resimleri ve Özyurt Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Şenkaya Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Şenkaya Erzurum Arası Kaç Km? Şenkaya Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Şenkaya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Şenkaya Özyurt Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Şenkaya Doğumlu Ünlüler Kimler?

Özyurt, Erzurum ilinin Şenkaya ilçesine bağlı bir mahalledir.Erzurum iline 154 km, Şenkaya ilçesine 33 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Bu mahallede nüfus sayısı gittikçe azalmaktadır bu mahallenin nüfusu 2000 yılında 985 olup 2007 yılında 670 e düşmüştür.Mahallede, ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı vardır ancak sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol toprak olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum