Silvan Kıraçtepe Köyü

Kıraçtepe Köyü Haberleri, Silvan Kıraçtepe Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Kıraçtepe Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Diyarbakır Köyleri Arasında Yer Alan Kıraçtepe Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Silvan Kıraçtepe köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kıraçtepe köyü son dakika gelişmeleri, Kıraçtepe köyüne özgü yemekler,Silvan Kıraçtepe köyünün tarihi, Kıraçtepe köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kıraçtepe köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kıraçtepe , Diyarbakır ilinin Silvan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kıraçtepe Köyü Resimleri ve Kıraçtepe köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Silvan   Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. ege yöresine özgü haber kanalı var mı?Silvan Diyarbakır Arası Kaç Km?Silvan Hava Durumu? Diyarbakır Köyleri ve Silvan Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Diyarbakır iseniz Diyarbakır Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Diyarbakır Ünlüler arasında Silvan Kıraçtepe Köyünde doğan biri var mı?Silvan Doğumlu Ünlüler Kimler?

KIRAÇTEPE KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE.

Kıraçtepe , Diyarbakır 'nin Silvan ilçesine bağlı bir mahalledir.

Diyarbakır iline 110, Silvan ilçesine 14 km. uzaklıktadır. Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir. Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır.Mahallede ilköğretim okulu ve bir anaokulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

 

📷

Silvan Kıraçtepe Köyü Resimleri

Kıraçtepe , Diyarbakır ilinin Silvan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kıraçtepe Köyü Resimleri ve Kıraçtepe köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

1

Diyarbakır Haberleri