Sındırgı Akçakısrak Köyü

Sındırgı Akçakısrak Köyü

Akçakısrak Köyü haberleri, Sındırgı Akçakısrak köyü güncel son dakika gelişmeleri, Akçakısrak köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Akçakısrak köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Sındırgı Akçakısrak Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Akçakısrak Köyü son dakika gelişmeleri, Akçakısrak Köyü ne özgü yemekler, Sındırgı Akçakısrak Köyü nün tarihi, Akçakısrak Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Akçakısrak Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Akçakısrak Köyü, Balıkesir ilinin Sındırgı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Akçakısrak Köyü Resimleri ve Akçakısrak Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sındırgı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Sındırgı Balıkesir Arası Kaç Km? Sındırgı Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Sındırgı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Sındırgı Akçakısrak Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Sındırgı Doğumlu Ünlüler Kimler?

Sındırgı ilçesine bağlı bir mahalledir.1840 tarihinde Balıkesir merkeze bağlı olan Akçakısrak Köyü, Cumhuriyet döneminde Sındırgı ilçesine bağlanmıştır.Balıkesir il merkezine 30 km, Sındırgı ilçesine 30 km uzaklıktadır.Bursa il merkezine 190 km uzaklıktadır.
Mahallenin iklimi, Marmara iklimi etki alanı içerisindedir.Akçakısrak'ta bulunan ilköğretim okulu öğrenci yetersizliğinden kapatılmıştır. Mahallenin hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.