Sındırgı Pelitören Köyü

Sındırgı Pelitören Köyü

Pelitören Köyü haberleri, Sındırgı Pelitören köyü güncel son dakika gelişmeleri, Pelitören köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Pelitören köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Sındırgı Pelitören Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Pelitören Köyü son dakika gelişmeleri, Pelitören Köyü ne özgü yemekler, Sındırgı Pelitören Köyü nün tarihi, Pelitören Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Pelitören Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Pelitören Köyü, Balıkesir ilinin Sındırgı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Pelitören Köyü Resimleri ve Pelitören Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sındırgı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Sındırgı Balıkesir Arası Kaç Km? Sındırgı Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Sındırgı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Sındırgı Pelitören Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Sındırgı Doğumlu Ünlüler Kimler?

Sındırgı ilçesine bağlı bir mahalledir.köy halkı yörük olup örf ve adetlerini bağlıdırlar.Balıkesir il merkezine 117 km, Sındırgı ilçesine 58 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, Marmara iklimi etki alanı içerisindedir.
Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Mahallede son zamanlarda meyve üretimi artmış olup özellikle ceviz ve kiraz önemli yer tutmaktadır.
Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak ögrenci az oldugu için taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol 7 km kara yol olup yetkililerden en kısa zamanda asfalt yol çalışması için talepte bulunulmuştur . mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.