Süleymanpaşa Kınıklar Köyü

Süleymanpaşa Kınıklar Köyü

Kınıklar Köyü haberleri, Süleymanpaşa Kınıklar köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kınıklar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Tekirdağ Köyleri Arasında yer alan Kınıklar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Süleymanpaşa Kınıklar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kınıklar köyü son dakika gelişmeleri, Kınıklar köyüne özgü yemekler, Süleymanpaşa Kınıklar köyünün tarihi, Kınıklar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kınıklar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kınıklar, Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kınıklar köyü resimleri ve Kınıklar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Süleymanpaşa Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Süleymanpaşa Tekirdağ Arası Kaç Km? Süleymanpaşa Hava Durumu? Süleymanpaşa Köyleri ve Tekirdağ Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Tekirdağlı iseniz Tekirdağ Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Tekirdağlı Ünlüler arasında Süleymanpaşa Kınıklar Köyünde doğan biri var mı? Süleymanpaşa Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kınıklar, Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesine bağlı bir mahalledir.Tekirdağ merkezine 37 km uzaklıktadır.Mahallede, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin hem içme suyuşebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.