Sungurlu Göller Köyü Video

Göller Köyünde çok sayıda irili ufaklı göl olduğu için GÖLLER ismini almıştır. Köyümüz 1974 de tatlı olarak bilinen köyden ayrılmıştır ilk muhtarlık seçimini yapmış ilk muhtar Haydar Taşdemirli seçilmiştir.

Göller Köyünde çok sayıda irili ufaklı göl olduğu için GÖLLER ismini almıştır. Köyümüz 1974 de tatlı olarak bilinen köyden ayrılmıştır ilk muhtarlık seçimini yapmış ilk muhtar Haydar Taşdemirli seçilmiştir. Bir yıl sonra değişerek Haydar Mehmetçik olmuştur. 2 yıl sonra İsmail Keşanlı seçilmiştir.2 yıl ancak görevini tamamlamayıp bırakmıştır. Yerine 1.aza Hacı Mehmetçik devir almıştır. 6 ay sonra seçim yapılp Çelebi Mehmetçik seçilmiştir. 3 sene sonra görevini bırakmıştır. 1. aza olan OSMAN TOKGÖZOĞLU devir aldı. 4 ay sonra seçim yapıldı Osman Mehmetçik seçildi 1 yıl sonra ilyas Mehmetçik seçildi.

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır. Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.

Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar