Susurluk Babaköy Köyü

Susurluk Babaköy Köyü

Babaköy Köyü haberleri, Susurluk Babaköy köyü güncel son dakika gelişmeleri, Babaköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Babaköy köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Susurluk  Babaköy Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Babaköy Köyü son dakika gelişmeleri, Babaköy Köyü ne özgü yemekler, Susurluk Babaköy Köyü nün tarihi, Babaköy Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Babaköy Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Babaköy Köyü, Balıkesir ilinin Susurluk ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Babaköy Köyü Resimleri ve Babaköy Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Susurluk Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Susurluk Balıkesir Arası Kaç Km? Susurluk Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Susurluk Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Susurluk  Babaköy Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Susurluk Doğumlu Ünlüler Kimler?

Susurluk ilçesine bağlı bir mahalledir.Baba mahallenin önceki adı Bozca Bey'dir sonra ocaktan Bozcabey, daha da sonra Babaköy olmuştur.Balıkesir il merkezine 43 km, Susurluk ilçesine 17 km uzaklıktadır.
Mahallenin iklimi, Marmara iklimi etki alanı içerisindedir.Mahallede ilköğretim okulu vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.