Susurluk Kurucaoluk Köyü

Susurluk Kurucaoluk Köyü

Kurucaoluk Köyü haberleri, Susurluk Kurucaoluk köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kurucaoluk köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Kurucaoluk köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Susurluk  Kurucaoluk Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kurucaoluk Köyü son dakika gelişmeleri, Kurucaoluk Köyü ne özgü yemekler, Susurluk Kurucaoluk Köyü nün tarihi, Kurucaoluk Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kurucaoluk Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kurucaoluk Köyü, Balıkesir ilinin Susurluk ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kurucaoluk Köyü Resimleri ve Kurucaoluk Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Susurluk Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Susurluk Balıkesir Arası Kaç Km? Susurluk Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Susurluk Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Susurluk  Kurucaoluk Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Susurluk Doğumlu Ünlüler Kimler?

Susurluk ilçesine bağlı bir mahalledir.

Köy 19. yüzyılın ikinci yarısında Bulgaristan'ın Razgrad bölgesinden göçen kişiler tarafından kurulmuştur.Mahallenin yemekleri hoşmerim ve kolaçtır.
Balıkesir il merkezine 55 km, Susurluk ilçesine 10 km, Manyas'a 25 km uzaklıktadır.Köy, Marmara iklimi etki alanı içerisindedir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.