Susurluk Reşadiye Köyü

Susurluk Reşadiye Köyü

Reşadiye Köyü haberleri, Susurluk Reşadiye köyü güncel son dakika gelişmeleri, Reşadiye köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Reşadiye köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Susurluk  Reşadiye Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Reşadiye Köyü son dakika gelişmeleri, Reşadiye Köyü ne özgü yemekler, Susurluk Reşadiye Köyü nün tarihi, Reşadiye Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Reşadiye Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Reşadiye Köyü, Balıkesir ilinin Susurluk ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Reşadiye Köyü Resimleri ve Reşadiye Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Susurluk Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Susurluk Balıkesir Arası Kaç Km? Susurluk Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Susurluk Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Susurluk  Reşadiye Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Susurluk Doğumlu Ünlüler Kimler?

Susurluk ilçesine bağlı bir mahalledir.Susurluğa 19 km, Balıkesire 34 km mesafededir.Mahallenin iklimi, Marmara iklimi etki alanı içerisindedir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.