Tekman Gözlüce Köyü

Tekman Gözlüce Köyü

Gözlüce Köyü haberleri, Tekman Gözlüce köyü güncel son dakika gelişmeleri, Gözlüce köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Gözlüce köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Tekman Gözlüce Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Gözlüce Köyü son dakika gelişmeleri, Gözlüce Köyü ne özgü yemekler, Tekman Gözlüce Köyü nün tarihi, Gözlüce Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Gözlüce Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Gözlüce Köyü, Erzurum ilinin Tekman ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Gözlüce Köyü Resimleri ve Gözlüce Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Tekman Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Tekman Erzurum Arası Kaç Km? Tekman Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Tekman Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Tekman Gözlüce Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Tekman Doğumlu Ünlüler Kimler?

Gözlüce, Erzurum ilinin Tekman ilçesine bağlı bir mahalledir.Mahallenin adı gunde abo olarak bilinmekdedir.Mahallenin gelenek, görenek ve yemekleri]]Gözlüce mahallesi ayni zamanda mütfagiylada cok zengindir mahallenin dünyaca taninan yemekleri baslica zulfet,patile,gillor,igni,sir,keske,cavzer,xasil,dir çok güzel bir kültüra sahiptir köy halki misafirperver bilincli ve aydindir güzel bir yapıya sahiptir deresi 1 km aşağısında geçmektedir ve bu derede cesitli baliklar bulunmaktadir bulunan balik cesitlerinden bazilari sunlardir zere,bure,hesin,ale,kelte köy buyukleri birbiriyle çok guzel anlaşır tekman köyleri arasın en verimli ve güzel köylerden biridir.
Erzurum iline 166 km, Tekman ilçesine 15 km ve Almanyaya 4150 km uzakliktadir.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi yoktur kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol taliyol olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.