Terme Altınlı Köyü

Terme Altınlı Köyü

Terme Altınlı Köyü haberleri,Altınlı köyü güncel son dakika gelişmeleri,Altınlı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler,Samsun Köyleri Arasında yer alan Altınlı köyünde vefat edenler,Altınlı eski adı haberimizde.

Terme  Altınlı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Altınlı köyü son dakika gelişmeleri, Altınlı köyüne özgü yemekler, Terme  Altınlı köyünün tarihi, Altınlı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Altınlı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Terme  , Samsun ilinin İlkadım ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız  Altınlı Köyü Resimleri ve  Altınlı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Terme  Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Terme   Samsun Arası Kaç Km? Terme Hava Durumu? Samsun Köyleri ve Terme  Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizde ki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Samsun'lu  iseniz Samsun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Samsun Ünlüler arasında  Terme  Altınlı Köyünde doğan biri var mı? Terme   Doğumlu Ünlüler Kimler?

ALTINLI KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Altınlı  , Samsun ilinin Terme  ilçesine bağlı bir mahalledirSamsun il merkezine 64 km, Terme ilçesine 6 km uzaklıktadır.güneyinde bazlamac kasabası dogusunda kocaman kasabası batısında salıpazarı kasabası bulunur komsu köyleri uzungazi dereyolmahallesi dibekli mahallesi dür köy 3 mahalleye ayrılır hozan bey mahallesi göregöz mahallesi kışla mahallesi .Mahallenin iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi ağırlıklı olarak fındık ve pirinç üretimine dayalıdır. Ayrıca büyük baş hayvan besiciligide yapılmaktadır.son zamanlarda kavak ağacı dikimide yapılmaktadır.Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallede, içme suyu şebekesi vardır ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.internet te vardır

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.