Terme Gölyazı Köyü

Terme Gölyazı Köyü

Terme Gölyazı Köyü haberleri,Gölyazı köyü güncel son dakika gelişmeleri,Gölyazı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler,Samsun Köyleri Arasında yer alan Gölyazı köyünde vefat edenler,Gölyazı eski adı haberimizde.

Terme  Gölyazı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Gölyazı köyü son dakika gelişmeleri, Gölyazı köyüne özgü yemekler, Terme  Gölyazı köyünün tarihi, Gölyazı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Gölyazı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Terme  , Samsun ilinin İlkadım ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız  Gölyazı Köyü Resimleri ve  Gölyazı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Terme  Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Terme   Samsun Arası Kaç Km? Terme Hava Durumu? Samsun Köyleri ve Terme  Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizde ki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Samsun'lu  iseniz Samsun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Samsun Ünlüler arasında  Terme  Gölyazı Köyünde doğan biri var mı? Terme   Doğumlu Ünlüler Kimler?

GÖLYAZI KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Gölyazı  , Samsun ilinin Terme  ilçesine bağlı bir mahalledir.

Gölyazı Köyü çok büyük bir köydü, 1999 yılında Kabalı Köyü ile birleşerek belde olmuştur. Belediye kurulmuş olup ilk başkanı Cemil DÜRÜMLÜ, hal hazırdaki başkan İsa BAŞ'tır. Beldede üç tane mahalle bulunmaktadır. Belli başlı mahalleleri; Balkamlı, Kabalı ve Akgöl mahalleleridirGölyazı, Terme ilçesine 5 km uzaklıkta olup düz bir arazi üzerine kuruludur. Gölyazı beldesinde merkezi bir yerleşim olmayıp, dağınık yapılar bulunmaktadır.

Beldenin içinde Gölardı Orman İşletme Şefliği mevcuttur. Gölyazı'da bulunan kavak ormanları dünyanın sayılı ormanlarındandır. Karadeniz'in hemen kenarında olması münasebeti ile 22 km sahil şeridine sahiptir. Sahil şeridi tamamen kumsal olup, çam ormanı ile çevrelenmektedir.2009 yılında; 2.219'dur
Beldenin 2008 yılı nüfus sayımına göre nüfusu 2127'dir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.