Timur Acar Kimdir?

Timur Acar Kimdir?

Timur Acar bu defa karşımıza fox tv de yayınlanan Nerdesin Birader dizisinde Yiğit Çakmak olarak çıkıyor. Başrolde Gonca Sarıyıldız dizideki adıyla Aslı Korkmaz ile birlikte olacaklar.

Başrolde Timur Acar ve Gonca Sarıyıldız ın rol aldığı Nerdesin Birader oyuncuları arasında Hakan Bilgin, Ruhi Sarı, Deniz Can Aktaş, Seren Deniz Yalçın, Kemal Uçar ve Emre Erçil gibi isimler yer alıyor. Timur Acar' ı daha önce Kertenkele dizisinden Ziya Hoca olarak hatırlıyoruz.

Nerdesin Birader dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Nerdesin Birader dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Fox Tv dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan Nerdesin Birader dizisi çarşamba akşamları saat 20:00 de.

Nerdesin Birader Konusu hayli ilginç; ‘Şu hayatta isteyeceği en son şey ikizinin yerine polis olmaktı.’

Yunus, Hollywood da tutunamayıp şansını Bollywood'da denemeye çalışan başarısız bir aktör, ikizi Yiğit ise büyük bir suç örgütünün peşinde başarılı bir komiserdir. Bir dizi talihsizlik sonucu Hindistan (Bollywood)'dan da sınır dışı edilen Yunus, ikizinin yerine polis olmak zorunda kalınca işler karışır.

Üstelik bir de hiç derdi yokmuş gibi ikizinin ortağı Aslı’ya aşık olmuştur. Peşinden hiç ayrılmayan bir nişanlı, ansızın ortaya çıkan küçük bir kız ve içine düştüğü seri polisiye olaylar zinciriyle Yunus, kendisini adeta ‘hayatının rolü’nü oynarken bulacaktır.

Timur Acar-Yiğit Çakmak; İstanbul Organize Şube’de komiserdir. İkiz kardeşlerin sert, ciddi ve duyguları alınmış olanıdır. İletişim kurmayı sevmez, açıklama yapmaktan hoşlanmaz, gereksiz nezaketle vakit kaybetmez. Bildiğini okumaya, burnunun dikine gitmeye, kendi işini kendi halletmeye bayılır. 

Gonca Sarıyıldız-Aslı Korkmaz; Organize Şube’de komiserdir. Hisli, duyarlı ve anlayışlı biridir. Topluma, insanlara ve kurallara karşı aşırı hassastır. Zaten bu yüzden Yiğit’le hiç anlaşamaz, sürekli çatışırlar. Ama Yunus’la iyi anlaşırlar, hatta bu durum imkansız bir aşka kadar götürecektir onları.  

Nerdesin Birader Oyuncuları arasında Timur Acar ve Gonca Sarıyıldız' ın yanında Hakan Bilgin, Ruhi Sarı, Deniz Can Aktaş, Seren Deniz Yalçın, Kemal Uçar, Emre Erçil, Ülkü Hilal Çiftçi ve Defne Yalnız gibi isimler bulunuyor.

Timur Acar Kimdir | Kertenkele | Nerdesin Birader | Çakallarla Dans

timur-acar-kimdir-nerdesin-birader.jpg

Timur Acar, (d. 22 Aralık 1979, Sakarya), Türk oyuncu.

Almanya'da çocukluğu geçen Timur Acar, 17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen depremden sonra ailesinin memleketi olan Sakarya'nın Karasu ilçesine yerleşmiştir.

Gürcü asıllı olan ailesinin kökeni ise Batum'a dayanmaktadır. Moda Sahnesi'nin kurucuları arasında yer almaktadır. 1999 yılında tiyatro ile ilgilenmeye başladı ve 9 Eylül Üniversitesi'nde eğitim aldı. Kurşun Yarası, Avrupa Yakası ve Akasya Durağı gibi dizilerde yer alarak tanınmaya başladı. 2013 yılında Bebek İşi adlı dizide Murat rolünü oynadı.

Kertenkele dizisinde Kertenkele, Ziya Hoca ve Kara Faruk rollerini üstlendi ve 2.sezon sonunda diziden ayrıldı. Tiyatro dışında başlıca hobisi olarak müzik tutkusu da bulunmaktadır. 2007 yılında evlilik yapan sanatçı 2009 yılında boşanmıştır. Temmuz 2016 yılında Eda Özerkan ile evlenmiştir.

Timur Acar Hangi Dizi ve Filmlerde Rol Almıştır?

Çakallarla Dans 4 - Köfte Necmi (2016)
Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı - Köfte Necmi (2014)
Türkler Çıldırmış Olmalı - Recep (2014)
Hayat Sana Güzel - Taner (2014)
Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede - Köfte Necmi (2012)
Devrimden Sonra - (2011)
Çakallarla Dans - Köfte Necmi (2010)
Gomeda
Ah Kalbim
Başka Dilde Aşk
Çıngıraklı Top
Ulak
Ekip 2 - Alparslan Zengin (2017-2018)
Kertenkele - Kertenkele/Ziya Hoca/Kara Faruk/Ahmet Hoca (2014-2016)
Kertenkele - (2014)
Erkek Tarafı - (2013)
Bebek İşi - Murat (2013)
Yalan Dünya - (2013)
Leyla ile Mecnun - Konuk Oyuncu
Akasya Durağı - Arif (2010)
Avrupa Yakası - İzzet
Kaybedenler
Kurşun Yarası

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.