Tortum Ballı Köyü

Tortum Ballı Köyü

Ballı Köyü haberleri, Tortum Ballı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Ballı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Ballı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Tortum Ballı Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ballı Köyü son dakika gelişmeleri, Ballı Köyü ne özgü yemekler, Tortum Ballı Köyü nün tarihi, Ballı Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ballı Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ballı Köyü, Erzurum ilinin Tortum ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ballı Köyü Resimleri ve Ballı Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Tortum Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Tortum Erzurum Arası Kaç Km? Tortum Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Tortum Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Tortum  Ballı Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Tortum Doğumlu Ünlüler Kimler?

Ballı, Erzurum ilinin Tortum ilçesine bağlı bir mahalledir.

Eski adı moğostur.Erzurum iline 77 km, Tortum ilçesine 25 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklimi etki alanı içerisindedir.
Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol toprak olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.