Türkoğlu Şekeroba Köyü

Türkoğlu Şekeroba Köyü

Şekeroba haberleri, Türkoğlu Şekeroba köyü güncel son dakika gelişmeleri, Şekeroba köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kahramanmaraş Köyleri Arasında yer alan Şekeroba Köyünde vefat edenler köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Türkoğlu Şekeroba köyü düğünleri, gelenek Şekeroba ve görenekleri, düğün videoları, Şekeroba köyü son dakika gelişmeleri, Şekeroba köyüne özgü yemekler, Türkoğlu Şekeroba köyünün tarihi, Şekeroba köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Şekeroba köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Şekeroba Kahramanmaraş ilinin Türkoğlu ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Şekeroba Köyü Resimleri ve Şekeroba köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Türkoğlu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Türkoğlu Kahramanmaraş Arası Kaç Km? Türkoğlu Hava Durumu? Kahramanmaraş Köyleri ve Türkoğlu Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kahramanmaraşlı iseniz Kahramanmaraş Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kahramanmaraşlı Ünlüler arasında Türkoğlu Şekeroba Köyünde doğan biri var mı? Türkoğlu Doğumlu Ünlüler Kimler?

Şekeroba , Kahramanmaraş ilinin Türkoğlu ilçesine bağlı bir mahalledir.

Şekeroba Kahramanmaraş ilinin Türkoğlu ilçesine bağlı bir mahalledir. 1989 yılında kurulan belediye teşkilatı[1], 6360 Sayılı Kanun uyarınca 2014 yılında kapatılmıştır. 1893 yılı Osmanlı Devlet Salnamesinde; Maraş merkez kazaya bağlı, 12 mahallesi bulunan bir nahiye olarak bahsedilmiştir[2].

Köy halkı geçimini tarımla sağlamaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.