Vezirköprü Doyran Köyü

Vezirköprü Doyran Köyü

Vezirköprü Doyran Köyü haberleri,Doyran köyü güncel son dakika gelişmeleri,Doyran köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler,Samsun Köyleri Arasında yer alan Doyran köyünde vefat edenler,köyün eski adı haberimizde.

Vezirköprü  Doyran köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Doyran köyü son dakika gelişmeleri, Doyran köyüne özgü yemekler, Vezirköprü  Doyran köyünün tarihi, Doyran köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Doyran köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Vezirköprü  , Samsun ilinin İlkadım ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız  Doyran Köyü Resimleri ve  Doyran köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

İlkadım Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Vezirköprü   Samsun Arası Kaç Km? İlkadım Hava Durumu? Samsun Köyleri ve İlkadım  Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizde ki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Samsun'lu  iseniz Samsun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Samsun Ünlüler arasında  Vezirköprü  Doyran Köyünde doğan biri var mı? Vezirköprü   Doğumlu Ünlüler Kimler?

DOYRAN   KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Doyran  , Samsun ilinin Vezirköprü  ilçesine bağlı bir mahalledir.

Samsun il merkezine 118 km, Vezirköprü ilçesine 3 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Mahallede ilköğretim okulu VARDIR. Mahallede, içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi VARDIR. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi de yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.