Yeni Hayat 4.Bölüm 2.Fragmanı

Yeni Hayat 4.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı, Yeni Hayat dizisinin yeni bölümü olan 4.Bölümünde neler olacak? Yeni Hayat dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümünü perşembe akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yasemin’in Adem’i öpmesi ikisi arasındaki dengelerin değişmesine sebep olur. Adem mesleki içgüdülerine güvenerek bunun altında başka bir şey olduğunu düşünmekte ve bunu ortaya çıkartmanın yollarını aramaktadır. Yasemin ise yaptığı bu yanlışın üstünü yeni yanlışlarla kapatmaya çalışmaktadır. İkisi arasındaki gerilim günden güne artmaya başlar.

Adem’e gelen yeni bir teklif her şeyi daha da karışık bir hale getirir. Bu sırada Timur’un ortakları, Timur’un bir bordo bereliyi karısını koruması için işe almasının ra

Bu sırada Timur’un ortakları, Timur’un bir bordo bereliyi karısını koruması için işe almasının rahatsızlığını duymaktadır. Timur ortağı ile bu mevzu sebebiyle karşı karşıya gelecektir. Diğer taraftan Yasemin kaçış planını bir an önce hayata geçirmek için yeni yollar aramaktadır. Timur’un sakladıkları ona aradığı bu fırsatı verecektir. Ancak Yasemin büyük bir tehlikeye doğru yürüdüğünün henüz farkında değildir. Tüm bunlar olurken Adem’e gelen yeni bir teklif her şeyi daha da karışık bir hale getirecektir.

Yeni Hayat dizisinin yeni bölümü olan 4.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Yeni Hayat Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Yeni Hayat dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de Kanal D’deperşembe

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar