Yeni Hayat 3.Bölüm Fragmanı

Yeni Hayat 3.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Yeni Hayat dizisinin yeni bölümü olan 3.Bölümünde neler olacak? Yeni Hayat dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünü perşembe akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yeni Hayat dizisinin yeni bölümü olan 3.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Yeni Hayat , yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Kanal D'de yayınlanan Yeni Hayat dizisi 3.Bölüm yeni fragman izle…

Yeni Hayat 2.Bölümde; Adem, Yasemin'in gizlediği gerçeğin adım adım peşindedir. Bu durum ise Yasemin’in hatalar yapmasına ve yanlış kararlar almasına neden olur. Timur’un baskıcı tavrı da bunların üzerine eklenince Yasemin kendini iyice köşeye sıkışmış hissetmeye başlar. Gökçe'nin basına verdiği röportaj ise Timur'u çileden çıkaran bir diğer olay olur.

Bir diğer yandan Nevin de Adem ve yeni işi ile ilgili sorular sormaya başlamıştır. Maddi olarak rahat edeceklerini düşünürken bu yeni iş onun kocasını kıskanacağı bir hal almaya başlar. Çünkü Nevin artık Yasemin'in ölümle tehdit edildiğini öğrenmiştir. Adem ise Nevin'i bu konudan uzak tutmaya çalışır. Yasemin’in kaçış planındaki en büyük engel ise Adem'dir. Kunduzi de bu engeli ortadan kaldırmak için Adem’e kızı Ece ile bir mesaj yollar. Her şeyin sonunda Yasemin’in yapacağı hamle Adem ve onu yeni bir yola savuracaktır.

Yeni Hayat dizisinin yeni bölümü olan 3.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Yeni Hayat Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Yeni Hayat dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de Kanal D’deperşembe

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar