Yeşil Deniz 58.Bölüm Fragmanı-İZLE

Yeşil Deniz 58.Bölüm Fragmanı-İZLE, Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan 58. Bölümünü pazartesi akşam TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz. İyi seyirler...

Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan 58. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Yeşil Deniz, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. 

Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan 58. Bölümünü pazartesi akşam TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz. İyi seyirler...

Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan, 58. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Yeşil Deniz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle.Yeşil Deniz dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı TRT 1’de...

 

Hafize başına gelen talihsizliği kabullenebilecek mi?

Ekranların en saf, en doğal, en organik dizisi Yeşil Deniz Pazartesi akşamlarının vazgeçilmesi olmaya devam ediyor. Başrollerini Burak Serdar Şanal, Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın ve İlker Aksum’un paylaştıkları dizide bu hafta yeniden gözleri kapanan Hafize’nin yaşadıkları merak konusu oluyor.

Süleman ve Sibel Hafize’yi apar topar ilçedeki hastaneye götürmüştür fakat doktor gözlerinin ışığa herhangi bir tepki vermediğini söyler.

Süleman annesini yeniden İzmir’e hastaneye götürmek ister ancak Hafize buna karşı çıkar ve gitmek istemez. Öte yandan Hicabi’nin haline üzülen İsmail ve Yakut ise onun için bir şeyler yapmak ister ve Nurdan hemşireyi bulup Naciye ile yüzleştirmeye karar verir.

Pala Dayı’nın yeğeni olarak nam salan Bahri ise Atiye’nin dillerini açtırmak için elindeki gücü kullanıp ameliyat parası toplamaya başlamıştır bile.

Süleman annesini İzmir’e götürmeye ikna edebilecek midir? Sadıçlar İsmail’in işsizliğine çare olabilecek midir? Arife, Zarife ve Nazife’nin Cemil’e oynadıkları oyun ayaklarına dolanırken yıllar sonra gelen bir misafir Hafize’ye nasıl bir müjde getirecektir?

Bu hafta 57. bölümüyle ekrana gelecek dizide, ameliyatı gerçekleşen Hafize’nin yeniden görüp göremeyeceği merak konusu oluyor.

Hafize’nin ameliyatı gerçekleşmiş, gözleri sargılıdır. Doktor ise ameliyatın başarılı geçtiğini söyler. Süleman ile telefonda konuşan sadıçlar vakit kaybetmeden İzmir’e doğru yola çıkarken geride bekleyen herkeste büyük bir heyecan vardır. Öte yandan Üsen Hafize’nin yeniden görme ihtimaline karşılık kendi evini tadilattaymış gibi gösterecek bir usta aramaya başlar.

Pala Dayı’nın bundan sonra yeğenimdir dediği Bahri ise birdenbire sokaktaki herkesten hürmet görmeye başlamıştır. Annesi ile babası arasındaki sorunları öğrenen Gonca ne yapacaktır?

Arife, Zarife ve Nazife Kur’an kursu yalanını öğrenen Cemil’e nasıl bir açıklama yapacaktır? Sibel, Yakut, Safiye ve diğerleri Hafize için renkli bir karşılama hazırlarken yeniden görmek isteyen Hafize’nin rüyası gerçek olacak mıdır?

Yeşil Deniz, çok konuşulacak yeni bölümüyle, Pazartesi 19:55’te TRT1’de…

YEŞİL DENİZ 57.BÖLÜM İZLE

Yeşil Deniz 56.Bölüm Özeti; Sadıçlar Hafize’nin ameliyatı için gerekli parayı bulabilecek mi?

Ekranların en saf, en doğal, en organik dizisi Yeşil Deniz bu hafta 56. bölümüyle ekrana geliyor. Seyirciye Pazartesi sendromunu unutturan dizide bu hafta sadıçlar Hafize’nin ameliyat parasını bulabilmek için canla başla çalışıyor.

Piyangonun asıl sahibinin Rafet olmadığını öğrenmek sadıçları yeniden zor bir durumun içine atmıştır. Hafize’nin ameliyat işine kendini iyiden iyiye kaptırması bizimkileri ameliyat parasını bulmaya mecbur bırakır. Diğer yandan Semih ise bileti almak için Kavaklıtepe’ye gittiğinde onu bir sürpriz bekler. Bileti kim ve neden almıştır?

Pala Dayı’nın istediği 30 milyarı götüremeyeceğini anlayan Bahri ise sevdikleriyle vedalaşır ve kendini feda etmeye karar verir. Ancak her şeyden geçip Pala Dayı’nın karşısına geldiğinde onu da bir sürpriz bekleyecektir.

YEŞİL DENİZ 56.BÖLÜM DE NELER OLDU NELER İZLE

Gonca, annesinin evden ayırıldığını öğrenecek midir? Hafize’yi yeniden görebileceği ameliyat serüveninde neler bekleyecektir? Milyarlardan olan Semih son çare olarak İsmail’den yardım isterken Süleman’ın Üsen’e oyandığı oyun nasıl bir bir gelişmeyle nihayete erecektir? Yeşil Deniz yeni bölümüyle bu Pazartesi 19:55’te TRT1’de.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar