Yeşil Deniz 60.Bölüm Fragmanı-İZLE

Yeşil Deniz 60.Bölüm Fragmanı-İZLE, Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan 60. Bölümünü pazartesi akşam TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz. İyi seyirler...

Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan 60. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Yeşil Deniz, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. 

Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan 60. Bölümünü pazartesi akşam TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz. İyi seyirler...

Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan, 60. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Yeşil Deniz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle.Yeşil Deniz dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı TRT 1’de...

YEŞİL DENİZ 59.BÖLÜM İZLE

Hafize’nin rüyası gerçekleşecek mi? Pazartesi sendromunu ortadan kaldıran Yeşil Deniz, kahkahanın ve hüznün adresi olmaya devam ediyor.

Bu hafta 57. bölümüyle ekrana gelecek dizide, ameliyatı gerçekleşen Hafize’nin yeniden görüp göremeyeceği merak konusu oluyor.

Hafize’nin ameliyatı gerçekleşmiş, gözleri sargılıdır. Doktor ise ameliyatın başarılı geçtiğini söyler. Süleman ile telefonda konuşan sadıçlar vakit kaybetmeden İzmir’e doğru yola çıkarken geride bekleyen herkeste büyük bir heyecan vardır.

Öte yandan Üsen Hafize’nin yeniden görme ihtimaline karşılık kendi evini tadilattaymış gibi gösterecek bir usta aramaya başlar. Pala Dayı’nın bundan sonra yeğenimdir dediği Bahri ise birdenbire sokaktaki herkesten hürmet görmeye başlamıştır.

Annesi ile babası arasındaki sorunları öğrenen Gonca ne yapacaktır? Arife, Zarife ve Nazife Kur’an kursu yalanını öğrenen Cemil’e nasıl bir açıklama yapacaktır?

Sibel, Yakut, Safiye ve diğerleri Hafize için renkli bir karşılama hazırlarken yeniden görmek isteyen Hafize’nin rüyası gerçek olacak mıdır? Yeşil Deniz, çok konuşulacak yeni bölümüyle, Pazartesi 19:55’te TRT1’de…

YEŞİL DENİZ 58.BÖLÜM DE NELER OLDU NELER İZLE

Gonca, annesinin evden ayırıldığını öğrenecek midir? Hafize’yi yeniden görebileceği ameliyat serüveninde neler bekleyecektir? Milyarlardan olan Semih son çare olarak İsmail’den yardım isterken Süleman’ın Üsen’e oyandığı oyun nasıl bir bir gelişmeyle nihayete erecektir? Yeşil Deniz yeni bölümüyle bu Pazartesi 19:55’te TRT1’de.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar