Yeşil Deniz 61.Bölüm Fragmanı-İZLE

Yeşil Deniz 61.Bölüm Fragmanı-İZLE, Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan 61. Bölümünü pazartesi akşam TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz. İyi seyirler...

Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan 61. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Yeşil Deniz, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. 

Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan 61. Bölümünü pazartesi akşam TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz. İyi seyirler...

Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan, 61. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Yeşil Deniz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle.Yeşil Deniz dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı TRT 1’de...

YEŞİL DENİZ 60.BÖLÜM İZLE

Yeşilova’ya gelen haberciler işleri karıştırıyor.

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi Yeşil Deniz bu hafta da yine çok eğlenceli bir bölümle ekranlara geliyor. Başrollerinde Burak Serdar Şanal, Mert Turak, Ali Barkın, Burak Alkaş ve İlker Aksum’un rol aldıkları dizinin yeni bölümünde Yeşilova’yı haberci heyecanı sarıyor. Sadıçlar, korkuluklardan düşen Üsen’i apar topar hastaneye götürürler.

Ancak Üsen’in elindeki fotoğraf makinasını tamamem unutmuşlardır. Kazayı ufak tefek eziklerle atlatan Üsen o gece orada neler yaşandığını anlamak için filmleri tab ettirmeye karar verir. Bizimkiler ise Üsen’in filmleri çıkarmasına engel olmak için yine Emin’i görevlendirirler.

Öte yandan fotoğrafları fırsata dönüştürmek isteyen Semih, Üsen’e Yeşilova’ya haberci çağırmasını söyler. Pala Dayı’nın mayfa imparatorluğunu devralan Bahri ise kendisini yine büyük çelişkilerin içinde bulmuştur.

Sezai’den yavaş yavaş hoşlanmaya başlayan Zarife ne yapacaktır? Hicabi Naciye’yi eski mutlu haline döndürebilecek midir? Yeşilovalılar gelen habercilere büyük ilgi gösterirken radyonun yerinin ortaya çıkmasını istemeyen sadıçlara kim yardım edecektir? Yeşil Deniz yeni bölümüyle bu Pazartesi ve her Pazartesi 19:55’te TRT1’de…

YEŞİL DENİZ 58.BÖLÜM DE NELER OLDU NELER İZLE

Hafize başına gelen talihsizliği kabullenebilecek mi? Ekranların en saf, en doğal, en organik dizisi Yeşil Deniz Pazartesi akşamlarının vazgeçilmesi olmaya devam ediyor.

Yeşil Deniz Oyuncuları Kimler?

Başrollerini Burak Serdar Şanal, Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın ve İlker Aksum’un paylaştıkları dizide bu hafta yeniden gözleri kapanan Hafize’nin yaşadıkları merak konusu oluyor.

Süleman ve Sibel Hafize’yi apar topar ilçedeki hastaneye götürmüştür fakat doktor gözlerinin ışığa herhangi bir tepki vermediğini söyler.

Süleman annesini yeniden İzmir’e hastaneye götürmek ister ancak Hafize buna karşı çıkar ve gitmek istemez.

Öte yandan Hicabi’nin haline üzülen İsmail ve Yakut ise onun için bir şeyler yapmak ister ve Nurdan hemşireyi bulup Naciye ile yüzleştirmeye karar verir.

Pala Dayı’nın yeğeni olarak nam salan Bahri ise Atiye’nin dillerini açtırmak için elindeki gücü kullanıp ameliyat parası toplamaya başlamıştır bile.

Süleman annesini İzmir’e götürmeye ikna edebilecek midir? Sadıçlar İsmail’in işsizliğine çare olabilecek midir? Arife, Zarife ve Nazife’nin Cemil’e oynadıkları oyun ayaklarına dolanırken yıllar sonra gelen bir misafir Hafize’ye nasıl bir müjde getirecektir?

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar