Yeşil Deniz 65.Bölüm Fragmanı-İZLE 21 mart

Yeşil Deniz 65.Bölüm Fragmanı-İZLE, Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan 65. Bölümünü pazartesi akşam TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz. İyi seyirler...

Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan 65. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Yeşil Deniz, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. 

Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan 65. Bölümünü pazartesi akşam TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz. İyi seyirler...

Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan, 65. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Yeşil Deniz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle.Yeşil Deniz dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı TRT 1’de...

YEŞİL DENİZ 64.BÖLÜM İZLE

 

YEŞİL DENİZ 63.BÖLÜM DE NELER OLDU NELER İZLE

Hapisten kaçan İsmail’i dışarıda nasıl bir macera bekliyor?

Kahkahanın ve eğlencenin adresi Yeşil Deniz, Pazartesi akşamlarınızın vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Bu hafta 63. Bölümüyle ekrana gelecek dizide dört kafadarı hapisanedeki tünelin ucundan Yeşilova’ya uzanan renkli bir macera bekliyor.

Mahkumların avlu saatinde koğuşta Sinekli Medet’le başbaşa kalan İsmail ne yapacağını bilemez. Ancak Sinekli Medet’in onu öldürmekten başka, daha farklı bir amacı vardır. Pala Dayı’nın zorlamasıyla gerçekleşen firar operasyonu ise üst üste gelişen durumlarla tam bir aksilikler yumağına dönüşür.

Pala Dayı’nın intikam almak istediği gammzacı bir fırsatını bulup Pala Dayı’yı bıçaklamıştır. Pala Dayı ağır yaralı, Bahattin kayıp, İsmail ise tek başına ve şaşkındır. Pala Dayı’yı ölüme terk etmekle tünelden geri girmek arasında kalan İsmail, vicdanına yenik düşer ve Pala Dayı’yı hurdalığa götürür.

Sadıçların onu serbest bırakmak için aralarında kefalet parası topladığını öğrendiğinde ise artık her şey için çok geç olacaktır. Bizimkiler Pala Dayı’yı yaşatmak için kasabadaki bir baytardan yardım ister. Ancak zaman tükenmektedir ve İsmail’in sabah içtimasından önce yeniden koğuşta olması lazımdır.

Sibel’in düsürstçe söylediklerinden etkilenen Üsen sonunda iyi bir adam olmaya karar verir. Ancak onun da iyiliklerinin bir sınırı vardır ve bakalım bu duruma daha ne kadar katlanacatır? Beklenmedik bir şekilde tünelden geçen Cemil, kendini bir anda İsmail’in yerinde bulur. Ancak o da kimliğini belli etmemek için verdiği mücadelede sürpriz bir kişiyle tanışacağından habersizdir. İsmail kaçtığı fark edilmeden yeniden içeri girebilecek midir?

Pala Dayı yeniden işinin başına dönünce Bahri’nin yaptıklarına nasıl bir tepki verecektir? Hicabi ve Naciye çifti Gonca’nın aniden düşen notları sebebiyle okula çağırılırken sürpriz bir biçimde Safiye’ye yakalan bizimkiler İsmail’in dışarıda oluşunu kasabalıya nasıl izah edecektir? Yeşil Deniz macera dolu yeni bölümüyle bu Pazartesi 19:55’te TRT1’de…

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar