Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 28.Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı-İZLE, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu Final mi Yaptı?

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 28.Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı-İZLE, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu Final mi Yaptı? , Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin yeni bölümü olan 28. Bölümü çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında sizlerle olacak...

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 28.Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı-İZLE, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu Final mi Yaptı? , Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin yeni bölümü olan 28. Bölümü çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında sizlerle olacak...

Herkes merakla yeni bölüm fragmanını beklerken yayın gününe 1 gün kala hala 28.bölüm fragmanı yayınlanmadı. Büyük beğeniyle izlenen ve yunus emre'nin hayatını anlatan dizinin yeni fragmanı büyük bir heyecanla bekleniyor.

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu​ dizisinin yeni bölümü olan 28. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 28. Bölüm yeni fragman izle…

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin yeni bölümü olan 28. Bölümü çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında sizlerle olacak...

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin yeni bölümü olan, 28. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Yunus Emre Aşkın Yolculuğu Full HD Tek Part İzle. Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı TRT 1’de...

YUNUS EMRE AŞKIN YOLCULUĞU 27.BÖLÜM

Candaroğlu Argun Yunus’u görünce nasıl bir tepki gösterecektir? Tapduk Emre, Yunus’u kuyudan çıkartarak dergâha getirir, yaralarını tedavi ettirir. 

Candaroğlu Argun Bey, Tapduk Emre’ye gelerek bir danışman ihtiyacı olduğunu dile getirir Yunus Tapduk Emre tarafından Candaroğlu Argun Bey’e danışman olarak gönderilmiştir. Yunus Candaroğlu Argun Bey’in huzuruna çıkar. 

Candaroğlu Argun Yunus’u görünce nasıl bir tepki gösterecektir? Candaroğlu’nun gösterdiği tepki ne gibi sonuçlar doğuracaktır? Tüm bu olaylar Yunus’u nasıl etkileyecektir? Tapduk Emre hangi bilgileri öğrenerek şaşkınlığa uğrayacaktır?

Yunus Emre 25.Bölüm. Yunus kuyudan sağ salim çıkabilecek midir? Yunus kuyudadır ve çaresiz bir şekilde birinin onu kurtarmasına beklemekten başka yapacağı bir şey kalmamıştır.

Yunus kuyudan sağ salim çıkabilecek midir? Onu kuyuya atanlar bulunacak mıdır? Candaroğlu Argun Bey Tapduk Emre’den hangi konuda yardım isteyecektir? Candaroğlu Argun Bey’in bu isteği Yunus’u nasıl etkileyecektir?

Tüm bu soruların cevabı Yunus Emre:Aşkın Yolculuğu 25. Bölümde

YUNUS EMRE AŞKIN YOLCULUĞU 26.BÖLÜM

Molla Kasım, Yunus’un dergâha yaptıklarını öğrenince nasıl bir tepki gösterecektir? Tapduk Emre’nin tüm bu olanlara tavrı ne olacaktır? Yunus’u ve dergâhı bekleyen yeni sürprizler neler?

Tüm bu soruların cevabı Yunus Emre: Aşkın Yolculuğu 24. Bölümde.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar