Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 31.Bölüm Fragmanı-İZLE 15 mart

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 31.Bölüm Fragmanı-İZLE, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin yeni bölümü olan 31. Bölümü çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında sizlerle olacak...

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu​ dizisinin yeni bölümü olan 31. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 31. Bölüm yeni fragman izle…

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin yeni bölümü olan 31. Bölümü çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında sizlerle olacak...

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin yeni bölümü olan, 31. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Yunus Emre Aşkın Yolculuğu Full HD Tek Part İzle. Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı TRT 1’de...

YUNUS EMRE AŞKIN YOLCULUĞU 30.BÖLÜM

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nun 31.Bölümünde Yunus, Şahin’in foyasını ortaya çıkararak, Candaroğlu Argun Bey’in endişelerini gidermiştir. Gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte, Zahide, Candaroğlu Argun Bey tarafından konağa geri çağrılır.

Yunus sayesinde konağa geri dönen Zahide, Yunus’a olan ilgisini belli etmeye başlar. Bu ilgi Yunus’un zihnini allak bullak eder. Tapduk Emre ise İsmail’in zanaat sahibi olması ve eğitim alması için, İsmail’i Ahi Mesud’a götürür. Ancak İsmail gönüllü değildir.

Öte yandan vergilerin artması nedeniyle kazan kaldırmaya hazırlanan ahilerle, Candaroğlu Argun Bey arasındaki gerilim artmış, tehlikeli boyutlara ulaşmıştır. Molla Kasım, adını kullanarak sahtekârlık yapan gençle çarşıda karşılaşır. Genç, Tapduk Emre’ye gitmek ister.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nda bu hafta; Zahide’nin Yunus’a olan ilgisi, ne gibi sonuçlar meydana getirecektir? Bu durum, Candaroğlu Argun Bey ve Yunus arasında nasıl bir durum ortaya çıkaracaktır?

Ahilerin Candaroğlu Argun Bey ve adamlarıyla olan mücadelesi hangi boyutlara ulaşacaktır? Molla Kasım’ın yakaladığı sahtekâr genç, neden Tapduk Emre ile görüşmek istemektedir?

Tüm bu soruların cevabı Yunus Emre: Aşkın Yolculuğu 31. Bölümde.

Yunus Efendi Candaroğlunun konağındaki haini bulabilecek mi? Adalet suçluyu aramak mı yoksa sonuna kadar masumiyeti aramak mı? Tapduk Emre nin Yunus Emre ye öğüdü ne olacak? 

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 30.Bölüm Salı Akşamı TRT 1 ekranlarında olacak. İyi Seyirler...

YUNUS EMRE AŞKIN YOLCULUĞU 29.BÖLÜM

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 29.Bölüm Salı Akşamı TRT 1 ekranlarında olacak. İyi Seyirler...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar