Yüz Yüze 3.Bölüm Fragmanı

Yüz Yüze dizisinin yeni bölümü olan 3.Bölümünü perşembe akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yüz Yüze  dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Yüz Yüze, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. show tv'de yayınlanan Yüz Yüze dizisi 3. Bölüm yeni fragman izle…

Yüz Yüze fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Yüz yüze dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Yüz Yüze dizisi konusu hayli dikkat çekici; Cihangir (Cino),  Surdibi’nde büyümüş, hayatı kurallarına göre yaşaması gerektiğini küçük yaşta öğrenmiş otuzlu yaşlarında bir çiçekçidir. Çiçekçi durumun görünen yüzü. Can yoldaşları; psikopat Tatar, teknoloji ve müzik uzmanı Aleko, has delikanlı “Molla” Yunus ve direksiyon başında adrenalin arttıran Mustafa ile birlikte, akşamları bambaşka bir dünyaya açılırlar.

Başrollerinde Sinem Kobal ve Birkan Sokullu' nın rol aldığı yüz yüze dizisi oyuncuları hayli dikkat çekici. Sosyal medya da Yüz Yüze oyuncuları fenomen olmuş durumdalar. Sinem Kobal Süreyya karakteriyle Birkan Sokullu ise Cino karakteriyle karşımızda. Birkan Sokulluyu Hayat Şarkısı dizisinde Kerim olarak hatırlıyorsunuzdur. Sinem Kobalı ise Analar ve Anneler dizisinden.

Diğer Oyuncular ise şöyle; Taner Ölmez-Alerko, Özgür Emre Yıldırım-Tatar, Muhammet Çakır-Molla, Ece Çeşmioğlu-Zeynep, Başak Daşman-Emel, Rüzgar Aksoy-Ender, Merve Dizdar-Yeşim

Yüz Yüze 2.Bölüm Özeti

Cino ve Seliha mahallede artık “yüz yüzedir.” Cino’lar, yaşananlar üstüne mahalleye yeni birinin girmesinden haz etmezler. Zeynep’in Seliha’dan da habersiz yaptığı sürprizle, tayfa ve kızlar arasındaki durumlar daha da karışır. Cino bir yandan da babasının intikamı peşindedir. 

Kasadan çıkan parmakla ne yapacaklarını düşünürlerken bir taraftan da canlarını sıkan bir iş teklifiyle karşı karşıya kalırlar. İşi konuşmak için Sadık’ın tamirhanesine giden Cino deşifre olacaklarını fark eder ve hemen tayfayı toplar ancak Aleko’nun bir anlık dikkatsizliğiyle olaylar çığırından çıkar.

En yakın arkadaşının katilinin peşinde, gizli görevde bir polis ve babasının intikamı peşinde, işler ters gittiği için suçlu duruma düşmüş bir hırsız… İkisi de birbirinden şüphelenirken yakalanan kim olacak? 

Yüz Yüze dizisinin yeni bölümü olan, 3. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. yüz Yüze Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Yüz Yüze dizisi yeni bölümleriyle perşembe Akşamı Show Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar