Zemheri 4. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Show Tv

Zemheri 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Zemheri dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümünde neler olacak? Zemheri dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümünü çarşamba akşamları SHOW TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Zemheri dizisi 3. yeni bölümüyle 29 Ocak 2020 Çarşamba akşamı Show TV'de olacak. Zemheri'nin bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Zemheri dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Zemheri , yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. SHOW TV'de yayınlanan Zemheri dizisi 4. Bölüm yeni fragman izle…

Zemheri 3. Bölümde; Firuze babasının hapse girmesinde Ayaz’ın da parmağı olduğunu anladığı an büyük bir yıkım yaşar.

İçindeki aşk ve öfke birbirleriyle savaşırken Ayaz tek aşkı Firuze’nin babasına sebep olduğu için büyük bir vicdan azabı içindedir. Firuze’nin babasını kurtarmak için Demirkan Holding’e dönmekten başka çaresi kalmamıştır.

Firuze ve Ayaz’ın hesaplaşmasının nefesleri kestiği tanıtımda Firuze, babası aleyhine tanıklık eden Ayaz’a öfkesini dile getirirken ikilinin gözyaşları izleyenleri derinden etkiliyor. Ayaz’ın duyduğu vicdan azabı dikkat çekerken, Berrak ve Ayaz arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Firuze’ye yakın davranan Ertan ise Ayaz’ın sabrını zorluyor.

Zemheri dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümünü HD ve tek parça olarak SHOW TV’den izleyebilirsiniz. Zemheri Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Zemheri dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de SHOW TV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar