Zemheri 6. Bölüm Fragmanı İzle

Zemheri 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Zemheri dizisinin yeni bölümü olan 6. Bölümünde neler olacak? Zemheri dizisinin yeni bölümü olan 6. Bölümünü çarşamba akşamları SHOW TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Zemheri dizisi 6. yeni bölümüyle 19 Şubat 2020 Çarşamba akşamı Show TV'de olacak. Zemheri'nin bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Zemheri dizisinin yeni bölümü olan 6. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Zemheri , yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. SHOW TV'de yayınlanan Zemheri dizisi 6. Bölüm yeni fragman izle…

Zemheri 5. Bölümde; Acısı gözlerinden okunan Firuze’nin hiçbir şey anlatmayan Ayaz’dan şüphelendiği tanıtımda Mehveş’in sözleri, “Firuze’nin gerçek kimliği ortaya çıkacak mı?” sorusunu akla getiriyor. Ayaz, Ertan konusunda Firuze’yi bir kez daha uyarıyor. Aliye’nin kapısına gelen Ertan’ın neler yapacağı merakla beklenirken, Firuze’nin endişeli halleri dikkat çekiyor.

Faruk'un şirkete gelmesiyle zor anlar yaşayan Firuze, daha da büyük bir çıkmazın içine düştüğünün farkında bile değildir. Ertan'ın şüphelenmesiyle birlikte çember onun için gitgide daralırken, Ayaz'ın hayatındaki yeri ise gitgide artmaktadır.

Faruk, çaldığı paranın bedelini tahmin ettiğinden daha ağır ödemek zorunda kalacaktır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar