Çukur 18. Bölüm Fragmanı İzle 26 Şubat

Çukur 18. Bölüm Fragmanı İzle 26 Şubat

Çukur dizisinin yeni bölümü olan 18. Bölümünü pazartesi akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Çukur dizisinin yeni bölümü olan 18. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Çukur, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Çukur dizisi 18. Bölüm yeni fragman izle…

Çukur dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde çukur dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Başrollerinde Aras bulut iynemli ve dilan çiçek deniz in rol aldığı çukur dizisi oyuncuları hayli dikkat çekici. Sosyal medya da çukur dizisi oyuncuları içerden çıkmış diye fenomen oldular.

cukur-18-bolum-fragmani

Show Tv de yayınlanacak olan çukur dizisi oyuncuları şöyle; Çukur Dizisinin başrollerinde Aras Bulut İynemli ve  Dilan Çiçek Deniz bulunmakta. Bunun yanında Ercan Kesal, Perihan Savaş, Mustafa Üstündağ, Öner Erkan, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka gibi oyuncular yer almakta. Herkes Çağatay Ulusoy bu dizide yer alacak mı merak ediyor.

Çukur 17. Bölümde Neler Olacak?

Medet’in “Ağayı koruyacağım dedin, ağa öldü!” diyerek Celasun’a silah çektiği anlar heyecanı yükseltirken Sultan, oğlunun intikamını aldığını düşündüğü Yamaç’ın elini öpüyor. Oğlu Kahraman’ın mezarına giden İdris’in “Baba oğlun kokusunu unuttuğunda oğul ölürmüş!” dediği ve yaşadığı acının derinden hissedildiği tanıtımda Kasım’ın “İdris baba kendi oğlunu öldürmüş!” sözleri dikkat çekiyor.

Vartolu’nun evinden çıkan cenaze tüm dengeleri sonsuza kadar değiştirecektir. Çukur’daki yüzleşme serisi hiç olmadığı kadar sert devam edecektir. Çukur’a gelen davetsiz bir misafir fırtına etkisi yaratacaktır. Başta Yamaç, Sena ve İdris olmak herkes başına geleceklerden bihaberdir. Çukur’da dengelerin sarsıldığı, çalkantılı bir dönem başlıyor!

Çukur Dizisi 16. Bölüm Özeti

Bu herif bu mahalleyi terk edecek ister tabutta ister yürüyerek...

Vartolu, Yamaç'ın gerçekleri bildiğini öğreniyor. Bu durumda Vartolu ne yapacak?

Gideceksin Çukur'dan...

Yamaç ve Vartolu mezarlıkta kavgaya tutuşuyorlar. Hem yağmur hem çamur...

Git vartolu git...Çok yoruldum bu oyundan...

Sen hiçbir şey bilmiyorsun..Biliyorum babamın oğlu biliyorum...

Şimdi Çukur da neler olacak? Ortalık fena karışacak...

Çukur dizisinin yeni bölümü olan, 18. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Çukur Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Çukur dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Show Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.