Çukur 21. Bölüm Fragmanı İzle 19 Mart

Çukur 21. Bölüm Fragmanı İzle 19 Mart

Çukur 21. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Çukur dizisinin yeni bölümü olan 21. Bölümünde neler olacak? Çukur dizisinin yeni bölümü olan 21. Bölümünü pazartesi akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Çukur dizisinin yeni bölümü olan 21. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Çukur, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Çukur dizisi 21. Bölüm yeni fragman izle…

Çukur dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde çukur dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Başrollerinde Aras bulut iynemli ve dilan çiçek deniz in rol aldığı çukur dizisi oyuncuları hayli dikkat çekici. Sosyal medya da çukur dizisi oyuncuları içerden çıkmış diye fenomen oldular.

cukur-21-bolum-fragmani

Show Tv de yayınlanacak olan çukur dizisi oyuncuları şöyle; Çukur Dizisinin başrollerinde Aras Bulut İynemli ve  Dilan Çiçek Deniz bulunmakta. Bunun yanında Ercan Kesal, Perihan Savaş, Mustafa Üstündağ, Öner Erkan, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka gibi oyuncular yer almakta. Herkes Çağatay Ulusoy bu dizide yer alacak mı merak ediyor.

Çukur 20. Bölümde Neler Olacak?

İdris’in, “Bayramlarda gelirsin, elimi öpersin; belki saçını okşarım. Yok ben kalacağım diyorsan, kral olmak istersen sana oğlum demem!” sözleriyle kararı oğlu Salih’e bıraktı. Çukur’a gelen Vartolu’nun, İdris Koçovalı’ya meydan okudu.

Yamaç’ın “Beyler ava çıkıyoruz, büyük av. Ateş yakacak malzeme alın yanınıza!” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda Yamaç’a meydan okuyan Baykal’ı, Nazım durdurmak istiyor. Aliço’nun korkuyla “Gidelim buradan, iyi değil burası!” sözleri Aliço ve Hale tehlike altında mı dedirtirken, Sena gözyaşları içinde annesine onu neden sevmediğini soruyor. Baykal’ın yaptıklarını hazmedemeyen Yamaç’ın öfke patlaması yaşadığı gerilim dolu anlar heyecanı yükseltiyor.

Çukur Dizisi 19. Bölüm Özeti

Çukur'da büyük yüzleşme gerçekleşiyor! İdris Koçovalı ve Vartolu Sadettin bir araya geliyor.
Kardeşi Yamaç’ın önüne geçerek kurşunların hedefi olan Selim, yaşam savaşı vermektedir.

Koçovalı Ailesi, bu üzücü olayla derinden sarsılırken geçmiş peşlerini bırakmayacaktır. Emrah’ın gelişiyle hayatının en zorlu dönemini yaşayan Sena, İzmir’den büyük bir sürprizle dönecek ve bu da işlerin seyrini tamamen değiştirecektir.

“Selim, yaşam savaşını kazanabilecek mi?” sorusu büyük merak yaratırken Vartolu ile Yamaç’ın yüzleşmesi her iki tarafı da derinden etkileyecek. Öfke ve üzüntüyü bir arada yaşayan Vartolu için asıl büyük yüzleşme ise ona gerçek adıyla, Salih’le hitap eden İdris ile olacaktır. Nefeslerin tutulacağı bölümde pek çok soru cevap bulacak.

Çukur dizisinin yeni bölümü olan, 21. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Çukur Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Çukur dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Show Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.