2018'de hangi ülkenin bir eyaleti ekilebilir arazilerinin tümünde üretilen her şey tamamen organik olduğu için BM'den ödül almıştır?

2018'de hangi ülkenin bir eyaleti ekilebilir arazilerinin tümünde üretilen her şey tamamen organik olduğu için BM'den ödül almıştır?

2018'de hangi ülkenin bir eyaleti ekilebilir arazilerinin tümünde üretilen her şey tamamen organik olduğu için BM'den ödül almıştır? Kim milyoner olmak ister yarışmasında soruldu. İşte detaylar...

Türkiye'de televizyon ekranlarının en çok izlenen ve en çok kazandıran bilgi ve kültür yarışması Kim Milyoner Olmak İster, yeni bölümü ile bu akşam atv'de seyirci ile buluşuyor.

Kim Milyoner Olmak İster yarışması ilk defa sorulan soruları ile de dikkat çekiyor. Milyoner'de az önce sorulan soru aşağıdadır.

Soru : 2018'de hangi ülkenin bir eyaleti  ekilebilir arazilerinin tümünde üretilen her şey tamamen organik olduğu için BM'den ödül almıştır?

A- Danimarka
B-Hollanda
C- Hindistan
D- ABD

Doğru Cevap: Hindistan

Hindistan'ın Sikkim eyaleti tamamen organik olarak sertifika alan ilk ülke ve şimdi modelini dünyanın geri kalanına ihraç etmeye hazır. Heyeti tüm bunların nasıl mümkün olduğunu anlattı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.