Afili Aşk 31. Bölüm Fragmanı İzle

Afili Aşk 31. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Afili Aşk dizisinin yeni bölümü olan 31. Bölümünde neler olacak? Afili Aşk dizisinin yeni bölümü olan 31. Bölümünü çarşamba akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Afili Aşk dizisinin yeni bölümü olan 31. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Afili Aşk , yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Kanal D'de yayınlanan Afili Aşk dizisi 31. Bölüm yeni fragman izle…

Afili Aşk 30. Bölümde; Mahkeme günü gelip çatmıştır!

Rıza’nın öne sürdüğü şartlarda anlaşamayan Kerem ve Ayşe, ani bir boşanma kararı alır. Üzerinde ağır bir basķı hissetmeye başlayan Kerem, bütün bu olanları sorgulamaya başlar. Kerem’in seçim yapmakta zorlanması Ayşe ile olan ilişkisini de olumsuz etkiler. İkisi de kendini haklı görürken, mahkeme günü yaklaşmaktadır.

Modamu’ya Amerikalı ortakların gönderdiği denetmen, Kerem’in yöneticiliğini gözden geçirmesine sebep olur. Kerem bütün hayatını gözden geçirirken tüm sevdiklerini tek tek karşısında bulacaktır.

Artık nefesler tutulmuş, mahkeme günü gelip çatmıştır. İkinci defa hakim karşısına çıkan Kerem ve Ayşe, ne yapacaktır? Aşkları mı yoksa inatları mı kazanacaktır?

Afili Aşk dizisinin yeni bölümü olan 31. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Afili Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Afili Aşk dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar