Afili Aşk 32. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Kanal D

Afili Aşk 32. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Afili Aşk dizisinin yeni bölümü olan 32. Bölümünde neler olacak? Afili Aşk dizisinin yeni bölümü olan 32. Bölümünü çarşamba akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Afili Aşk dizisi 32. yeni bölümüyle 29 Ocak 2020 Çarşamba akşamı Kanal D'de olacak. Afili Aşk'nin bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Afili Aşk dizisinin yeni bölümü olan 32. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Afili Aşk , yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Kanal D'de yayınlanan Afili Aşk dizisi 32. Bölüm yeni fragman izle…

Afili Aşk 31. Bölümde;  Kerem, kız isteme gecesini basacak mı? Mahkemenin verdiği boşanma kararı herkes için şaşkınlıkla karşılanır. Kerem ve Ayşe boşanma sonrası bu olay yaşanmamış gibi davranır. Aşk acısının üstesinden bu şekilde gelmeye ve birbirlerinden uzak durmaya çalışırlar.

Ayşe’nin Modamu'nun yüzü olması onları mecburen bir araya gelmek zorunda bırakır. Kerem ve Ayşe yeni bir savaş içine girerler. Kerem, Ayşe'yi şirketten uzaklaştırma yolu için eski çapkınlıklarına ve umursamaz hallerine devam eder. Ayşe de boş durmaz kendi yöntemleriyle karşılık verir. Kerem'e inat kendisini istemeye gelmek isteyen gizemli talebine evet der. Ancak Ayşe'nin hiç hesaba katmadığı bir şey olur.

Afili Aşk dizisinin yeni bölümü olan 32. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Afili Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Afili Aşk dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar