Afili Aşk 34. Bölüm Fragmanı İzle

Afili Aşk 34. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Afili Aşk dizisinin yeni bölümü olan 34. Bölümünde neler olacak? Afili Aşk dizisinin yeni bölümü olan 34. Bölümünü cumartesi akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Afili Aşk dizisi 34. yeni bölümüyle 19 Şubat  2020 cumartesi akşamı Kanal D'de olacak. Afili Aşk'nin bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Afili Aşk dizisinin yeni bölümü olan 34. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Afili Aşk , yeni bölümleriyle cumartesi akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Kanal D'de yayınlanan Afili Aşk dizisi 34. Bölüm yeni fragman izle…

Afili Aşk 33. Bölümde;  Ayşe, zorlu bir gecenin ardından gördüğü kabusun içinde hapsolur. Ayşe’nin kulağına gelen söylentiler Kerem ve Ceyda’nın sevgili olduğu yönünde olsa da, Ayşe, bunun kıskandırmak için yapılan bir hamle olduğunu düşünmektedir. Ama bir yandan Ayşe, Kerem’in Ceyda’ya gittiği o gün ne olduğunu merak eder. Ayşe bu sorunun cevabını bulabilecek mi?

Bütün bunlar yaşanırken gündemde kurtarılması gereken bir atölye meselesi vardır. Kerem ve Ayşe yine karşı karşıyadır. Ayşe liderliğinde, atölyenin tekrar ayağa kaldırılması için yeni bir fikir arama yoluna girerler. Kerem ve Ayşe hem aşkta hem de işte inatlaşmaya başlar. Kimin kazanacağı meçhuldür!

Sevgililer gününün yaklaşmasıyla tüm çiftler plan yapar. Bu planlar ister istemez bir dağ evinde kesişir. Gittiklerin evin efsanevi hikayesi yerini korku dolu anlara bırakır. Gerilimin her dakika arttığı o gecede bir de sürpriz misafir vardır. Bu sevgililer günü Kerem ve Ayşe aşkının çok geçmeden tekrar farkına varmalarını sağlayacak mıdır?

Afili Aşk dizisinin yeni bölümü olan 34. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Afili Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Afili Aşk dizisi yeni bölümleriyle cumartesi akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar