Bulancak Bahçeli Köyü

Bulancak Bahçeli Köyü

Bahçeli Köyü haberleri, Bulancak Bahçeli köyü güncel son dakika gelişmeleri, Bahçeli köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Giresun Köyleri Arasında yer alan Bahçeli köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bulancak  Bahçeli  Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bahçeli  Köyü son dakika gelişmeleri, Bahçeli  Köyü ne özgü yemekler, Bulancak  Bahçeli  Köyü nün tarihi, Bahçeli  Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bahçeli  Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bahçeli  Köyü, Giresun ilinin Bulancak  ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bahçeli Köyü Resimleri ve Bahçeli Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bulancak Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Bulancak Giresun Arası Kaç Km? Bulancak Hava Durumu? Giresun Köyleri ve Bulancak Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Giresunlı iseniz Giresun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Giresunlı Ünlüler arasında Bulancak  Bahçeli  Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Bulancak Doğumlu Ünlüler Kimler?

Bahçeli , Giresun ilinin Bulancak ilçesine bağlı bir köydür.

Giresun iline 41 km, Bulancak ilçesine 26 km uzaklıktadır.Dere dibinden 13 km uzaktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Hep yağmurludur.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde 1 adet ilköğretim okulu bulunmaktadır.Altyapı olarak Sezgin ÇİÇEK tarafından yapılan 20 büz döşemesi mevcuttur.Köy yolları stabilize olup asfalt çalışması en kısa zamanda başlayacaktır.Muhtar Ali ÇİÇEK yaptığı açıklamada köye yüksekokul ve ardından Tıp fakültesi getireceğini belirtti.Sonraki yapılan açıklamalara göre muhtarın anlattığı olay 2040 yılına ertelenmiştir.

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.