Bulancak Duttepe Köyü

Bulancak Duttepe Köyü

Duttepe Köyü haberleri, Bulancak Duttepe köyü güncel son dakika gelişmeleri, Duttepe köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Giresun Köyleri Arasında yer alan Duttepe köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bulancak  Duttepe  Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Duttepe  Köyü son dakika gelişmeleri, Duttepe  Köyü ne özgü yemekler, Bulancak  Duttepe  Köyü nün tarihi, Duttepe  Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Duttepe  Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Duttepe  Köyü, Giresun ilinin Bulancak  ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Duttepe Köyü Resimleri ve Duttepe Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bulancak Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Bulancak Giresun Arası Kaç Km? Bulancak Hava Durumu? Giresun Köyleri ve Bulancak Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Giresunlı iseniz Giresun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Giresunlı Ünlüler arasında Bulancak  Duttepe  Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Bulancak Doğumlu Ünlüler Kimler?

Duttepe , Giresun ilinin Bulancak ilçesine bağlı bir köydür.

köy Şehmusa köyünden ayrılmıştır. Daha önce Şeyhmusa köyüne bağlı bir mahalle iken 1994 yılında bu köyden ayrılmış "Köy" statüsüne geçmiştir.köy yemek bakımından oldukça zengindir. Karadeniz mutfağının kendine özgü bütün özelliklerini yansıtır.köy yemek bakımından oldukça zengindir. Karadeniz mutfağının kendine özgü bütün özelliklerini yansıtır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Tarım ürünümüz olan fındık köy insanı için tek geçim kaynağı olup, başka bir tarım ürünü üretimi söz konusu değildir.

Köyde ilköğretim okulu olmasına rağmen eğitim-öğretim faaliyeti göstermemektedir... köyde her mahallenin kendine ait biriçme suyu şebekesi bulunup, bunun dışında hane sahiplerine ait şahsi sularda bulunmaktadır. köyde kanalizasyon şebekesi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol toprak yoldur. Köyde elektrik ve sabit telefon hatları vardır. Köyde Tarım Kredi Kooperatifi bulunmakta olup şu an aktif çalışmaktadır.

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.