Bulancak Kayabaşı Köyü

Bulancak Kayabaşı Köyü

Kayabaşı Köyü haberleri, Bulancak Kayabaşı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kayabaşı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Giresun Köyleri Arasında yer alan Kayabaşı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bulancak  Kayabaşı  Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kayabaşı  Köyü son dakika gelişmeleri, Kayabaşı  Köyü ne özgü yemekler, Bulancak  Kayabaşı  Köyü nün tarihi, Kayabaşı  Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kayabaşı  Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kayabaşı  Köyü, Giresun ilinin Bulancak  ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kayabaşı Köyü Resimleri ve Kayabaşı Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bulancak Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Bulancak Giresun Arası Kaç Km? Bulancak Hava Durumu? Giresun Köyleri ve Bulancak Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Giresunlı iseniz Giresun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Giresunlı Ünlüler arasında Bulancak  Kayabaşı  Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Bulancak Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kayabaşı , Giresun ilinin Bulancak ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün ahalisini batumdan göç eden gürcüler oluşturur. Köyün adının nereden geldiği: kayaların yoğun olması nedeni ile kayabaşı adı verilmiştir

Köyün gelenek, görenek ve yemekleri .palubiye(lahana çorbası), patates yemekleri,havici dir ayrıca teknebel mahallesinde yetişen patates oldukça ünlüdür tadı yemeyle doyulmaz

Giresun iline 44 km, Bulancak ilçesine 29 km uzaklıktadır. köye çift taraflı ulaşım yolu vardır.köyden paşakonağı yaylasına ulaşım oldukça yakındır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde ilköğretim okulu yoktur. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.