Bulancak  Pazarsuyu Köyü

Bulancak Pazarsuyu Köyü

Pazarsuyu Köyü haberleri, Bulancak Pazarsuyu köyü güncel son dakika gelişmeleri, Pazarsuyu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Giresun Köyleri Arasında yer alan Pazarsuyu köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bulancak  Pazarsuyu  Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Pazarsuyu  Köyü son dakika gelişmeleri, Pazarsuyu  Köyü ne özgü yemekler, Bulancak  Pazarsuyu  Köyü nün tarihi, Pazarsuyu  Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Pazarsuyu  Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Pazarsuyu  Köyü, Giresun ilinin Bulancak  ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Pazarsuyu Köyü Resimleri ve Pazarsuyu Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bulancak Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Bulancak Giresun Arası Kaç Km? Bulancak Hava Durumu? Giresun Köyleri ve Bulancak Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Giresunlı iseniz Giresun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Giresunlı Ünlüler arasında Bulancak  Pazarsuyu  Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Bulancak Doğumlu Ünlüler Kimler?

Pazarsuyu , Giresun ilinin Bulancak ilçesine bağlı bir köydür.

Pazarsuyu adını Pazarsuyu Deresinden almıştır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyde, elektrik şebekesi, sabit telefon şebekesi, içme suyu şebekesi bulunmaktadır. Kanalizasyon, PTT, Sağlık ocağı bulunmamaktadır.

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.