Datça Emecik Köyü Video

Emecik, Muğla ilinin Datça ilçesine bağlı bir mahalledir. 2012 yılına kadar Datça ilçesine bağlı bir köyken, 2012 yılında Muğla'nın büyükşehir olmasıyla bu ilçeye bağlı bir mahalle statüsünü almıştır.

Datça Emecik köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Emecik köyü son dakika gelişmeleri, Emecik köyüne özgü yemekler, Datça Emecik köyünün tarihi, Emecik köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Emecik köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Emecik , Muğla ilinin Datça ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Emecik Köyü Resimleri ve emecik köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Datça Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Datça Muğla Arası Kaç Km? Datça Hava Durumu? Muğla Köyleri ve Datça Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Muğlalı iseniz Muğla Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Muğlalı Ünlüler arasında Datça Emecik Köyünde doğan biri var mı? Datça Doğumlu Ünlüler Kimler?

EMECİK KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Emecik, Muğla ilinin Datça ilçesine bağlı bir mahalledir. 2012 yılına kadar Datça ilçesine bağlı bir köyken, 2012 yılında Muğla'nın büyükşehir olmasıyla bu ilçeye bağlı bir mahalle statüsünü almıştır.

Emecik, il merkezi Muğla'ya 107 km.,Marmaris'e 54 km., Datça'ya 17 km. uzaklıktadır.

Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Emecik'in 2011 yılı nüfusu 935 kişidir. Kızlan'ın ardından Datça'nın 2. büyük mahallesidir.

Mahallenin ekonomisi tarım ,hayvancılığa ve turizme dayalıdır.

Mahallede, ilköğretim okulu vardır fakat faal değildir. Mahallenin kanalizasyon şebekesi yoktur,içme suyu şebekesi vardır.Sağlık ocağı ve sağlık evi vardır. Mahalleye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar